Ο Παλιός Νερόμυλος

Συνδυάστε την απόλαυση απο τα μοναδικά ντόπια προϊόντα του Παλιού Νερόμυλου σε εναν μοναδικό χώρο ξεκούρασης & διασκέδασης


Πώς μπορώ να έρθω στον Παλιό Νερόμυλο ;

Στην βόρεια είσοδο της πόλης υπάρχουν αναρτημένες πινακίδες που σας κατευθύνουν. Στα 1500 μέτρα από εκεί βρίσκεστε στον Παλιό Νερόμυλο. Η διαδρομή από Αθήνα διαρκεί 2,5 ώρες και είναι ιδανικός προορισμός και για ημερήσια εκδρομή.

 

Είναι όλες της ώρες ανοιχτός ο Παλιός Νερόμυλος ;

Όχι. Από Αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τον Ιούνιο ισχύει το χειμερινό ωράριο. Από Τρίτη έως Παρασκευή λειτουργεί από 10:00 έως 14:30 και από 18:00 έως 22:00. Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί από 9:00 έως 23:00. Κάθε Δευτέρα είμαστε κλειστά, εκτός εορτών.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο Παλιός Νερόμυλος λειτουργεί όλες της ημέρες από της 10:00 έως 14:30 και από 18:00 έως 22:00. Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί από 9:00 έως 23:00.

 

Τι μπορούμε να απολαύσουμε στο καφενείο ;

Εκτός από τον καφέ σας, το ποτό σας και τα εξαιρετικά ροφήματα και τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο πρωινό μας και τις ιδιαίτερες τάρτες και πίτες με βάση το αλεύρι μας.

Για να συνοδεύσετε το ποτό σας, ένα κρύο πιάτο με ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα και μεζέδες που παρασκευάζουμε εμείς με πολύ μεράκι, θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας.

Η σπιτική μας λεμονάδα και βυσσινάδα, θα σας δροσίσουν ευχάριστα και θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας.

 

Από πού μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για εσάς ;

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/OPaliosNeromylos  ή να επισκεφτείτε το tripadvisor www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g656609-d4759185-Reviews-The_Old_Watermill-Kyparissia_Messenia_Region_Peloponnese.html για περισσότερες πληροφορίες.